Opleidingen

OPLEIDINGEN


Veiligheid en deskundigheid staan voorop wanneer je met gevaarlijke stoffen omgaat. Vanuit wet- en regelgeving gelden er verschillende verplichtingen voor mensen die werken met deze stoffen. Om aan die gestelde verplichtingen te voldoen bieden wij diverse cursussen en opleidingen op het gebied van gevaarlijke stoffen aan. Wij verzorgen de opleidingen door heel Nederland.

Vervoer van

gevaarlijke stoffen

Een cursus toegesneden op de noodzakelijk algemene kennis over het ADR. Het voldoet aan de verplichting gesteld in 1.3 van het ADR. Na afloop kun je aantonen dat je voldoende geschoold bent.


ADR DESKUNDIGE

(3 DAGEN)

Een stap dieper dan de awareness cursus. Voor diegene die in de breedte om willen leren gaan met het ADR en de handboeken goed willen leren hanteren. Een driedaagse cursus.


VERLENNING

VEILIGHEIDSADVISEUR (ADR)

(3 DAGEN)

De absolute top, veiligheids-adviseur ADR. Zes dagen is de voorbereiding tot het officiƫle examen. Volop met oefeningen en examentrainingen. Stoffen, verpakkingen, tanks, documentatie en veel meer.


VEILIGHEIDSADVISEUR (ADR)

(6 DAGEN)

De absolute top, veiligheids-adviseur ADR. Zes dagen is de voorbereiding tot het officiƫle examen. Volop met oefeningen en examentrainingen. Stoffen, verpakkingen, tanks, documentatie en veel meer.


Opslag  gevaarlijke stoffen

PGS15 OP

DE WERKVLOER

(1 DAG)

Een waardevolle instructie over de operationele regels, gecombineerd met veilig gedrag. Het voldoet aan vs. 3.14.2. Incompany kunnen we gelijk de regels toepassen op de werkvloer. Tijdens de opleiding wordt je getoetst, bij succes volgt een welverdiend certificaat.


VAKBEKWAAM PGS15

BEGINNER

(4 DAGEN)

Degelijk en van de grond af opbouwen. Dompel je stap voor stap onder in alle stoffen en voorschriften. Na afloop is de samenhang duidelijk en kun je in de praktijk aan de slag. De opleiding sluit af met een examen.


VAKBEKWAAM PGS15 GEVORDERDEN

(2 DAGEN)

Ben je ervaren met het ADR, alle klasse, CMR-stoffen en verpakkingen, dan gaan we gelijk de diepte in. Twee dagen gedreven leren over voorschriften en samenhang.

De opleiding sluit af met een examen.Algemene

vakbekwaamheid

Ook bij vervoer, handling en opslag geldt de ARBO-eis dat betrokken medewerkers over voldoende basiskennis beschikken. Gecombineerd met het ADR en de PGS15 geeft het een stevig operationele basis.

Een cursus toegesneden op organisatie met beperkte hoeveelheid gevaarlijke stoffen. Het voldoet aan de verplichting gesteld in 1.3 ADR en geeft invulling aan PGS15 en ARBO. Na afloop kunt je aantonen dat je voldoende geschoold bent.

Onze service

INCOMPANY

Incompany trainingen komt tegemoet aan de behoefte specifieke kennis en vaardigheden op te doen. Er ontstaat een groepsdynamiek die verder gaat dan alleen de opleiding. Ook geeft het op korte termijn een verhogend veiligheidseffect in de organisatie. Alle medewerkers krijgen dezelfde scholing en er wordt flink op reistijden en -kosten bespaard. Bij incompany kunnen wij een prima prijs per deelnemer aanbieden.

MAATWERK

Voor cursussen toegesneden op uw situatie, ieder bedrijf is immers anders, kunnen wij samen tot een doelgerichte cursus komen. Tijdens de trainingen hanteren situaties uit het bedrijf. Wij gaan de praktijk in en koppelen deze terug aan de cursisten.

ONLINE

Wij bieden onze opleidingen ook digitaal aan ter ondersteuning van de lessen. Een digitale omgeving heeft voordelen die wij de cursist niet willen onthouden. Daarnaast blijft het bladeren door een boek van leerbelang. Zo combineren wij persoonlijke aandacht met bewezen en nieuwe leer methoden.

Copyright @ All Rights Reserved XJ3 holding B.V.   mei 2020